• CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı
  • 16-18 Ocak 2025
Kalan Süre

Haberler

Avrasya’nın en büyük Lojistik platformu, CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık!

CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık, 16-18 Ocak 2025 tarihlerinde CNR Expo Mersin Yenişehir Fuar Merkezi'nde sahne alacak ve Avrsaya'nın en büyük lojistik buluşması olacak!

 

CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık, sektörün önde gelen şirketlerini, üreticilerini, perakendecilerini, acentelerini ve distribütörlerini aynı platformda bir araya getiriyor. Katılımcı şirketler en yeni ürün ve hizmetlerini binlerce ziyaretçiye sergileyecek. Ayrıca, CNR Mersin Lojistik, çeşitli etkinlikler, seminerler, paneller, iş toplantıları düzenleyecek ve sektördeki son gelişmeler hakkında bilgi sahibi olma ve değerli iş bağlantıları kurma fırsatları sunan bir Zirveye ev sahipliği yapacak.

 

CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık, Türkiye'nin lojistik ve taşımacılık sektörlerinde önemli bir rol oynayan Mersin'de düzenlenecek. Mersin'in stratejik önemi, Akdeniz'in en büyük limanına sahip olmasından, Türkiye'nin iç bölgelerine ve Orta Doğu'ya bağlanan demiryolu ve karayolu ağlarından ve aynı zamanda iş turizmini ve potansiyel yatırımcıların gelişini önemli ölçüde artıran uluslararası Çukurova Havalimanı'ndan kaynaklanmaktadır. Sonuç olarak, Mersin lojistik sektörü için büyük öneme sahip stratejik bir konuma sahiptir.

 

Mersin’den küresel ticaret kapısını açmak ve CNR Mersin Lojistik'e kendi standınızla katılarak Avrasya’nın en büyük lojistik platformunun bir parçası olmak için bizimle iletişime geçin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.