• CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı
  • 16-18 Mayıs 2024
Kalan Süre

Haberler

Yeni ticaret rotalarını CNR Mersin Lojistik Fuarı’yla keşfedin

Türkiye’nin en büyük limanının bulunduğu Mersin’de 28 Eylül-01 Ekim 2022 tarihleri arasında CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı organize edilecek.
 
Türkiye’nin kendi lojistik potansiyeli ile birlikte; Karadeniz Bölgesi ve Orta Asya’nın merkezinde olması, Türk lojistik sektörünün küresel değerini ön plana çıkarıyor. Ayrıca Batı ile Doğu arasında değişen ticari dinamikler doğrultusunda yeniden canlanan tarihi İpek Yolu da lojistik pazarı potansiyeline ilave edildiğinde, Türkiye’nin lojistik sektörü değerine değer katıyor.
 
 
Bu değerle birlikte yola çıkılarak organize edilen fuarda 100’ü aşkın firma ürün ve hizmetlerini sergileyecek. Uluslararası öncü lojistik firmalarının yer alacağı, yabancı ihracatçı ve tedarikçi firmaların lojistik çözümlerini inceleyerek yeni partnerler bulacağı fuarı Avrupa, Kuzey Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, Uzak ve Orta Doğu ülkelerinden binlerce sektör profesyoneli ziyaret edecek. Yeni iş bağlantıları ve yeni ticaret rotalarının keşfedileceği fuarda gerçekleşecek olan B2B iş görüşmeleri, uzun soluklu iş anlaşmaları ile sonuçlanacak.
 
Siz de, lojistik sektörünün lider firmalarıyla ticaret rotalarının yeniden keşfedileceği, global lojistik pazarından daha fazla pay alma fırsatı yakalayın